fbpx

Servicii Optimizare SEO

Servicii Optimizare SEO site-uri

Serviciile de optimizare web realizate intr-un mod corect la nivel de continut si cod, vor aduce beneficii pe termen lung.
  SEO = Search Engine Optimization
  SEM = Search Engine Marketing

SEO are scopul de optimizare a paginilor site-ului pentru a ajunge in topul rezultatelor de cautare pentru anumite cuvinte cheie. SEM inseamna marketing pe motoarele de cautare.

WEBSITE

Continutul unui site este foarte important, acesta prezentand un interes major atat pentru vizitatori, cat si pentru motoarele de cautare. Serviciile de optimizare SEO necesita o serie de modificari in site la nivelul codului sursa, a continutului si a structurii. Modificarile realizate sunt mai mult sau mai putin vizibile pe site, dar vor aduc o vizibilitate maxima in topul pozitiilor pe motoarele de cautare.
Ce inseamna optimizare site la nivel de continut si cod?

Optimizare site la nivelul structurii interne a site-ului modificarea codului sursa si a continutului ajuta la indexarea de catre motoarele de cautare. Astfel, se realizeaza adaugari sau modificari de:

  • meta tag-uri,
  • cuvinte cheie,
  • imagini,
  • link-uri,
  • titlu de pagina,
  • sitemap,
  • friendly URLS

Continutul site-ului trebuie sa fie unic si relevant, bogat in informatii si foarte bine structurat. Acesta trebuie sa fie realizat pentru vizitatori si sa fie de calitate ridicata. Astfel, va reusi sa convinga utilizatorii sa acceseze site-ul si sa petreaca mai mult timp acesta, dar si sa revina. Continutul de calitate al unui site poate consolida relatiile cu clientii sau partenerii de afaceri.

OPTIMIZARE WEBSITE

Pentru o pozitionare de top in paginile celui mai important motor de cautare alegeti acum servicii de optimizare site / SEO Google de calitate. Activitatea de optimizare site / SEO pentru Google reprezinta o modalitate eficienta de promovare online. Desi rezultatele apar dupa un timp mai indelungat, acestea sunt durabile si au o rata mare a conversiei.
O promovare eficienta incepe intotdeauna cu o strategie bine definita iar scopul principal este acela de a beneficia de rezultate excelente. Analiza care va preceda procesul de optimizare, se realizeaza cu scopul de a stabili obiectivele si de asemenea, cuvintele cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra. De aceea este indicat sa alegeti intotdeuna o optimizare website realizata in mod corect de catre profesionisti.
De ce este esential ca procesul de optimizare site sa fie realizat de catre profesionisti?
Indeplinirea obiectivului de crestere a numarului de vizitatori nu este un proces usor de realizat. Tehnicile de promovare implica variate cunostinte in domeniu, experienta SEO, cunostinte de marketing si comunicare, toate pentru aplicarea corecta a strategiilor de promovare online.
Alegeti o firma de optimizare site / SEO Romania de incredere si profitati de avantajele unei colaborari de succes!

Nu se poate stabili un pret fix proiectului de optimizare site deoarece exista o multitudine de factori care stabilesc unicitatea proiectului. Fiecare proiect este intr-adevar unic si deci fiecare client in parte va avea o oferta personalizata pentru promovarea si optimizarea site-ului sau. Pretul unui astfel de proiect variaza in functie de urmatorii parametrii : segmentul de piata la care site-ul in cauza se refera, numarul de site-uri competitoare pe acelasi segment si calitatea acesta, numarul expresiilor cheie cat si dificultatea optimizarii pentru acele cuvinte cheie, potentialul site-ului oferit spre optimizare, vechimea site-ului, etc.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta de pret!

Call Now Button