fbpx

Servicii de Web design

Grație echipei performante, am abordat și finalizat lucrări care acoperă toată gama de servicii, de la creare website, webdesign sau redesign la creare de bloguri, site-uri de prezentare, portaluri sau magazine online,  îmbunătățirea performanțelor site-ului, promovare prin banner-e și link-uri, optimizarea pentru motoarele de căutare, campanii Google AdWords sau promovare pe Facebook, administrare și securizare.

De ce ai nevoie de un site pentru firma ta?

Pentru ca astfel ai o legatura permanenta cu clientii sau potentialii tai clienti.
Site-ul a devenit o necesitate.
Datorita faptului ca internetul a schimbat totul in desfasurarea activitatii companiilor, site-ul a devenit o necesitate. Site-ul este ca si sediul firmei tale dar online. Astăzi, cu ajutorul unui website bine realizat, te poți adresa unui public tot mai larg. Prin intermediul site-ului, afacerea ta va fi mult mai accesibilă clienților. Aceștia sunt online 24/7 și se așteaptă ca tu să poți interacționa cu ei oricând.

  • De ce Noi?

Clienții vor judeca firma ta în funcție de prima impresie facuta de imaginea online a firmei tale. Cand acestia vor avea nevoie de informatii vor cauta pe internet si vor gasi imaginea ta. Asigură-te că vor fi plăcut impresionați. Datorita experientei acumulate in diferite domeniid e activitate, atat ca realizare de site-uri dar si consultanta in marketing precum si promovare online, vom putea impreuna sa definim cea mai avantajoasa imagine online si sa-ti conturam cele mai atractive oferte pe mediul online.

  • Ce îți putem oferi Noi in plus?

Pentru ca tu să te poți concentra liniștit pe dezvoltarea afacerii tale, noi îți vom asigura și găzduirea și mentenanța site-ului. Toate acestea în cele mai avantajoase condiții de plată! In plus iti oferim si subdomeniu GRATUIT!

  • Care sunt avantajele?

Multe companii investesc în broșuri, flyere, pliante și alte materiale promoționale pentru a ajunge la cât mai mulți potențiali clienți, neglijând faptul că cei mai mulți clienți vor accesa internetul pentru a afla răspunsuri la cele mai simple întrebări. Oferă cele mai eficiente soluții prin intermediul site-ului tău și ajută-i în luarea deciziei de cumpărare.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta de pret!

Call Now Button

Permanent venim in sprijinul Partenerilor, cu OFERTE SPECIALE!

Aboneaza-te la newsletterul nostru si vei afla primul, OFERTA LUNII!

Felicitari! Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru! In curand vei primi noutati!

Abonarea nu a decurs cu succes! Te rugam sa incerci din nou!

GLOBALTECH Constanta - MONITORIZARE GPS AUTO will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.